OVER WEBVOS

Het web development Bureau uit Amsterdam

Even voorstellen

Ik ben oprichter Pieter Boerboom. En samen met een team van experts zorgt Webvos voor meer resultaat met jouw website.

Een bezoek aan Silicon Valley zette mij aan het denken

Hier begon ik mij af te vragen hoe het kan dat sommige bedrijven de vraag niet aan kunnen terwijl andere bedrijven compleet onzichtbaar zijn? Deze vraag spookte nog lang door mijn hoofd.

Na tientallen boeken, video’s, podcast en klanten begon ik de principes van sterke online zichtbaarheid en online succes te begrijpen. En dat brengt me weer terug bij Westvoss.

Wij vinden dat online succes voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Daarom helpen wij ondernemers, die niet zo veel kaas gegeten hebben van dat hele online, zichtbaar te worden met rake strategieën en winstgevende websites.

Geen gebakken lucht. Maar meetbaar resultaat. Dat is wat wij beloven!

Met deze moderne tools lopen wij altijd 1 stap voor.

Ons Gereedschap

Webflow
BOUWEN
Google Ads
ADVERTEREN
Google Analytics
ANALYSEREN
Wordpress
BOUWEN

Mailchimp

EMAILEN
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat doet Webvos?

Webvos is hét Webdevelopment Bureau in Amsterdam
Wij helpen ondernemers met meer online resultaat. Veel website makers nemen genoegen met het maken van een digitaal visitekaartje. Maar voor ons begint het daar pas...

Onze visie is het maken van een "website die voor je werkt". Een digitale versie van je bedrijf die langdurig bezoekers informeert en klant maakt.

Klanten weten ons ook steeds vaker te vinden voor algemene technische vragen en opdrachten.

Bijvoorbeeld:
- Welk CRM systeem is geschikt voor mijn bedrijf?
- Hoe kan ik Google Ads inzetten voor het krijgen van leads?
- Kunnen jullie het invoeren van data in spreadsheets automatiseren?
- Hoe kunnen we het beste een web applicatie laten ontwikkelen voor onze monteurs?

Wie is Webvos?

Even voorstellen: Ik ben oprichter Pieter Boerboom. En samen met een team van experts zorgt Webvos voor meer resultaat met jouw website. Dit avontuur begon allemaal met een bezoek aan Silicon Valley. Want hoe kant het dat sommige bedrijven hier de vraag niet aan kunnen terwijl andere bedrijven compleet onzichtbaar zijn?

Deze vraag spookte nog lang door mijn hoofd.

Na tientallen boeken, video’s, podcast en klanten begon ik de principes van sterke online zichtbaarheid en online succes te begrijpen. En dat brengt me weer terug bij Webvos.

Want wij vinden dat online succes voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom helpen wij ondernemers, die niet zo veel kaas gegeten hebben van dat hele online, zichtbaar te worden met rake strategieën en winstgevende websites.

Geen gebakken lucht. Maar meetbaar resultaat. Dat is wat wij beloven!

Waar werkt Webvos?

Webvos is gevestigd in Amsterdam. Maar wij werken voor klanten door heel Nederland (en af en toe daarbuiten). Omdat wij een gestructureerde werkwijze hebben kunnen wij projecten van begin tot eind online uitvoeren zonder afbreuk te doen aan het resultaat en prettige communicatie.

Voor wie is Webvos geschikt?

Webvos is met name geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Onze ervaring leert dat we hier het meeste resultaat kunnen behalen. Met name bedrijven die wel omzet draaien maar online nog teveel kansen laten liggen.

Ik heb eerder met een webbureau gewerkt... dat was geen succes

Helaas kloppen klanten vaak bij ons aan als ze ergens anders niet tevreden zijn met het resultaat. Vaak wordt de wereld beloofd. Maar vervolgens laat de uitvoering, communicatie en  resultaat te wensen over.

Wij werken alleen samen met mensen die wij ook daadwerkelijk verder kunnen helpen.
Om te kijken of we een match zijn kun je een gratis website consult boeken.

Hoe helpt Webvos bedrijven groeien?

Er zijn er genoeg die de wereld beloven maar geen resultaten hebben. Wij werken alleen samen met mensen waarvan we denken te kunnen helpen.

Daarom hebben wij als een van de weinige een 100% tevreden garantie. De verantwoordelijkheid ligt bij ons. Heel normaal toch?

Kan ik vrijblijvend ontdekken wat er mogelijk is?

Jazeker, je kunt contact opnemen of een gratis consult boeken. Hier kun je ontdekken wat mogelijk is. Bovendien krijg je uitvoerbaar advies waarmee je direct zelf al aan de slag kan.

Wil jij een website neerzetten die wél voor jouw onderneming werkt?

Neem dan snel vrijblijvend contact op

Recensies

Dit zeggen klanten over Webvos

Fijne samenwerking. Sterke communicatie. Top resultaat.

"Webvos geeft helder advies en is assertief om tot de kern van het probleem te komen. Webvos heeft veel kennis van zaken op online gebied en kwam met een aantal suggesties waar ik zelf nooit aan gedacht heb. Prettige samenwerking! Webvos is voor mij betrouwbaar, loyaal en weet van doorzetten."

ANTONIE ELBERS
GRONDSLAG ONTWIKKELING
We hadden dit veel eerder moeten doen!

“De nieuwe website communiceert veel beter wie wij zijn en wat we doen. Heel prettig dat alles in gewone mensentaal wordt uitgelegd. Blij met het resultaat. We hadden dit veel eerder moeten doen!“

CHRISTIAAN SWEN
PARTICIPAND
Website straalt weer!

“Fijne samenwerking. Direct contact zonder tussenpersonen. Hierdoor kun je snel dingen kan vragen, toesturen en aanpassen. Met als resultaat een gebruiksvriendelijke website  met kleuren die passen bij onze huisstijl. Voor zowel toekomstige huurders als zorgverleners geeft de website een helder beeld.“

RONALD VAN KESSEL
VIJVERSTAETE
Great Job!

“Pieter did a great job refreshing my site and had a lot of great ideas for improving it. He has a good knack for UX and streamlining design.“

EVAN KIMBRELL
EVANKIMBRELL.COM
99.9%
UPTIME
van websites
100%
TEVREDEN
Garantie
7
DAGEN PER WEEK
Bereikbaar voor ondersteuning